Mexx

Mexx is onze huishond. Zij is 9 jaar en gesteriliseerd. Afkomstig van Labradoodlemanie. Een sociale hond die tijdens de nestjes van Guusje als een echte tante hielp bij de opvoeding van de puppy’s.

Gijsje

MoedersMooiste Recipe for love Gijsje

Gijsje: WALA-00023340

 

Gijsje is ons nieuwe meisje, geboren uit Bloem & Ivar (Zaanse Doodles).Gijsje is geboren op 20 maart 2020 en heeft al 1 nestje gehad.

Wij hebben haar overgenomen van Moeders Mooiste Labradoodles uit Vught.

Het is een Standaard Labradoodle.

Ze is groot en fors, maar ontzettend lief.

Ze kon gelijk goed opschieten met onze andere 2 honden en 2 katten, terwijl ze helemaal niet gewend was aan katten.

Kortom, erg stabiel en makkelijk dus een echte aanwinst hier thuis.

We zijn erg blij met haar.

Keetje

Labradoodlemanie Twice as Nice Keetje
Keetje: WALA00022446

 

Keetje is onze fokhond en is een dochter van Guusje en Sepp van Zaanse Doodles. Zij is een vrolijke speelse hond die graag met haar moeder vecht om de bal. Zij is tevens de grote vriendin van onze 2 katten en kan dan ook goed met hun opschieten. Keetje is heel sociaal. Zowel naar mensen als naar andere honden toe. Zij is een echte allemans vriend en vindt het heerlijk om in de auto te zitten.

Kaatje

Labradoodle-Army Amazing Kaatje
Kaatje: WALA00062470

 

Kaatje is onze 2e fokhond, woont bij een gastgezin en is een dochter van Keetje en Puckie van Labradoodlemanie. Het is een hele lieve, sociale en enthousiaste allemansvriend. Houdt graag van buitenspelen. Ook in de sneeuw. Lijkt qua gedrag sprekend op haar moeder. Gaat graag mee op reis.

Suusje

Labradoodle-Army Brave Suusje
Suusje: WALA00084734

 

Suusje is onze 3e fokhond, woont bij een gastgezin en is een dochter van Keetje en Ziggy. Het is een hele leuke en mooie hond met een speciale kleurensamenstelling, genaamd ROAN. Ze speelt graag met de kat en is daar beste maatjes mee. Vanaf september 2023 wordt ze ingezet voor ons Fokprogramma.

Marley

Marley wordt onze 4e fokhond, ze woont bij een gastgezin en is een dochter van Lilo en Tommy. Een leuke en speelse pup die nu een groot maatje heeft aan Juul, een standaard Labradoodle. Vanaf maart 2024 wordt ze ingezet voor ons fokprogramma.